Schuimrubber op maat

Schuimrubber op maat

Op maat gesneden schuimrubber voor matrassen, kussens en diverse andere toepassingen. Hoogwaardige schuimrubber tegen de beste prijs, direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden we fiberfill en kussenvullingen. Ook verkrijgbaar: SG 35 schuimrubber, stoffeerartikelen, meubelstoffen, palletkussens en prachtige outdoorstoffen!

Zitkussen op maat

Wil je weer comfortabel zitten op je bankstelkussens, maar zijn ze doorgezakt, te zacht of oncomfortabel geworden? Wij maken rechthoekige kussenvullingen die perfect in jouw zitbank passen. Stel ze naar wens samen voor optimaal comfort en kwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van ongekend zitcomfort.

Caravankussens op maat

Op zoek naar caravankussens op maat? Wij bieden hoogwaardige kussens die perfect aansluiten bij jouw caravaninterieur, gemaakt van duurzame materialen voor langdurig comfort en ondersteuning. Kies uit diverse schuimrubber kwaliteiten en bekledingsstoffen, waaronder ademende en waterbestendige opties. Geef ons je afmetingen en voorkeuren door, en wij zorgen voor perfect passende kussens. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de beste oplossing voor jouw caravan te vinden.

Bezorging door heel Europa

En snel geleverd! Met eventueel montage + afvoeren oude bed

Maatwerk

Boxsprings & Matrassen op elke gewenste maat leverbaar

Voorraad snel leverbaar

Grote voorraad klaar voor verzending

Tuinkussens op maat

Ben je op zoek naar hoogwaardige tuinkussens op maat? We hebben drie geschikte kwaliteiten vullingen geselecteerd voor kussens in tuinmeubilair, waaruit je kunt kiezen. Stel ze geheel naar wens samen, zodat het comfort en de kwaliteit van je kussens weer optimaal zijn en je jarenlang kunt genieten van ongekend zitcomfort.

Beschikbaar in verschillende
maten en materialen

Onze producten zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, zodat je altijd de perfecte oplossing kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar schuimrubber voor matrassen, kussens, of andere toepassingen, wij hebben diverse opties die aan jouw eisen voldoen. Onze materialen variƫren van zachte tot stevige schuimsoorten, en we bieden ook gespecialiseerde vullingen zoals fiberfill en kussenvullingen.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte maat en het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.